Blogg Bee Thalin

Här hittar du nyheter när det gäller företaget, nya produkter i webbshopen och nya bilder. Välkommen! Jag försöker att hålla min blogg så uppdaterad det går. Ibland är jag mer aktiv på bloggen och ibland hinner jag inte riktigt med. Det går upp och ner i vågor. Men titta in då och då så ska du se att det hänt något 😉

sökmotorkonsult Bee Thalin

Julklappstips!

Leta du julklappar men inte vet vad du ska köpa? Då behöver du inte leta längre! Jag har massor av fina klappar!

Missa inte heller att prenumerera på nyhetsbrevet. Du hittar det högst upp till höger. Där får du många fina erbjudanden. Just nu ger jag en fin rabatt till alla prenumeranter! Fyll i formuläret så skickar jag en rabattkod som du kan använda när du beställer.

Här finns julklappar till hela tjocka släkten och till alla dina vänner, stora som små!

 

Syskonfotografering av tre busungar på Värmdö

Syskonfotografering i studion. Igår hade jag tre busungar i studion. De var så himla gulliga och jätteroliga att fota! Storebröderna var mjuka och fina mot lillebror och hjälpte honom genom att visa hur man minsann skulle agera framför kameran 😉 Härligt att se! 

Vill du se mer bilder? Klicka här!

Bröllop på Fågelbro

Bröllop på Fågelbro i september, Värmdö

Bröllopsfotografering I en härlig miljö och med ett härligt brudpar. Fågelbro hotell är en underbar miljö att ha bröllop på. Det finns många fina ställen att fota på. Jag älskar att få vara med och föreviga ett brudpars lyckligaste dag! Dessutom i en underbar miljö med naturen runt knuten. Att vi dessutom fick lite extra tid för fotograferingen gör inte saken sämre.

Vill du också ha en kreativ och engagerad bröllopsfotograf, kontakta mig gärna!

Klicka på bilden för bildspel

 

En stilla morgon med fåren

En stilla morgon kl 04 gick jag in i fårhagen och fotade lite får. Jag fick försiktigt fram för att inte skrämma dom. De var vädligt lugna och tittade bara på mig. Tiden går fort när man har kul 😉 Jag gick egentligen ut för att fota räv eller älg. Någon älg såg jag inte men däremot kom det en räv gående med ett byte i munnen. Hon kom direkt mot mig så jag gömde mig bakom ett träd. Men tyvärr så hade jag vinden precis rakt bakom mig så hon fick upp vittringen och försvann. Hon var nog på väg till lyan med mat till ungarna.

räv

Här finns mer bilder från fårhagen https://www.beethalin.se/malmafaren

Sidensvansar

Sidensvansar

Sidensvansarna har kommit tillbaka! De är en av våra svenska fåglar som jag gillar allra bäst att fota. Det blir fullt av aktivitet när de kommer, de kivas och bråkar vilket gör att det blir många roliga bilder. Nu är det så att min fågelbok “Beevingat” är slutsåld så jag behöver beställa nya så då passar det ju utmärkt att lägga in några av mina nya sidesvansbilder i boken.  Är det någon bild som du gillar extra mycket och som du vill se i min fågelbok? Klicka på bilderna för att se dem i rätt storlek.

Stjärtmesar

Mina älskade stjärtmesar

Stjärtmesen tillhör en av mina favoriter att fota. De är vita små dunbollar med en lång vacker stjärt, därav namnet. De kommer en eller två gånger per dag och stannar bara några minuter åt gången. Ibland kommer de inte alls så de gäller att passa på 😉

stjärtmes - Akrobatik i luften

Akrobatik i luften

stjärtmes på gren

stjärtmes - Den lilla fredsängeln

stjärtmes – Den lilla fredsängeln

 

Stjärtmes på kant

Stjärtmes på kant

Stjärtmes

Stjärtmes - Pärlan i det blå

Stjärtmes – Pärlan i det blå

Stjärtmes - Redo att gripa tag

Stjärtmes - Det går runt, runt

Stjärtmes - Mot nya höjder

Stjärtmes

Stjärtmesen

Stjärtmes - Vackraste pärlan

Stjärtmes - Långstjärten

Stjärtmes

Stjärtmes - Rumpnisses framfart

Stjärtmes – Rumpnisses framfart

Stjärtmes

Stjärtmes

Stjärtmes och blåmes - Mesfight

Stjärtmes och blåmes – Mesfight

Stjärtmes

Bebisfotografering i studio

Maja 4 månader i studion

Igår hade jag lilla Maja i studion. Hon var en gudomligt liten raring, snäll och väldigt foglig 😉 Det var fantastiskt roligt att få fota denna gullunge. Det var bara sista 5 minuterna som hon tyckte att det fick räcka.

 

Bebisfotografering hos barnfotograf på Värmdö Bee Thalin
Bebisfotografering hos barnfotograf på Värmdö Bee Thalin
Bebisfotografering hos barnfotograf på Värmdö Bee Thalin
Bebisfotografering hos barnfotograf på Värmdö Bee Thalin
Bebisfotografering hos barnfotograf på Värmdö Bee Thalin
Bebisfotografering hos barnfotograf på Värmdö Bee Thalin
Bebisfotografering hos barnfotograf på Värmdö Bee Thalin
Bebisfotografering hos barnfotograf på Värmdö Bee Thalin
Bebisfotografering hos barnfotograf på Värmdö Bee Thalin
Bebisfotografering hos barnfotograf på Värmdö Bee Thalin

TV-reporters på besök

Idag har jag haft tre reportrar på besök. De har filmat mig, fotat mig och intervjuat mig. Sååå kul! Vi började i studion där jag fick berätta lite om vem jag är och vad jag gör. Sedan följde intervjun och fotografering. Reportaget handlar om copyright, om bilder som stjäls på internet, om okunskapen om vad man får göra och inte får göra. Jag har ju fått min kattbild stulen av ett indiskt företag som nu säljer min bild som ryggsäck, t-shirt, kuddar, mobilfodral, m.m. så jag var det första offret de intervjuade. Det kommer att bli superkul och intressant att få se resultatet sen. Lilla Poppie fick vara med och skötte sig utmärkt! Hon gjorde succé 😉

 

 

Nu är de nya brickorna här!!

Nu är de nya brickorna klara och finns att köpa på webshopen www.beethalin.se/webshop Brickorna blev supersnygg och både vallmo och lunnefågel gör ju sig väldigt bra på bricka 😉

Motiven är hämtade från min grannes trädgård så det blev en del spring med kameran där för min del.

Nu är det ju dessutom snart dags att leta julklappar och vad vore väl passande om inte en bricka? 😉
Eller varför inte några fina smörgåsunderlägg när du vill duka fint?

Välkommen att besöka webshopen!
Bee

 

 

#vallmobricka #vallmo #lunnefågel #lunnefågelbricka #fågelbricka #träbricka #frukostbricka

Julklappstips - vallmobricka, bricka lunnefågel samt smörgåsunderlägg
Vallmobrickor och lunnefågel bricka samt smörgåsunderlägg

Stolen picture!

Somebody stolen my picture and are selling it as bags, rugsack, pillow, t-shirt and more on a company called SNOOGG from India!!  They are selling it at their own webshop as well as on Amazon.

https://www.amazon.com/Snoogg-Designer-Protective-Compartment-Messenger/dp/B01HV7MCEQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1473408348&sr=8-1&keywords=snoogg+bag+black+cat+yellow+eyes

BAN SNOOGG!!!

I have contacted both Snoogg and Amazon but nothing happens. They are still selling it. Amazon have however deleted hundreds of pages with my picture but it is still products on sale with my picture within Amazon .

So now I’m going to spreed the world and give them a really bad reputation (they probably alread have it but I don’t know what else to do)

I have contacted a Lawyer (Bildombudsmannen) but he didn’t do much so I have to take care of it myself.

Grrrrrrrrr!!!!

 

 

Black cat yellow eyes snoogg stolen my picture
Blogg - Bee Thalin