Blogg Bee Thalin

Här hittar du nyheter när det gäller företaget, nya produkter i webbshopen och nya bilder. Välkommen! Jag försöker att hålla min blogg så uppdaterad det går. Ibland är jag mer aktiv på bloggen och ibland hinner jag inte riktigt med. Det går upp och ner i vågor. Men titta in då och då så ska du se att det hänt något 😉

sökmotorkonsult Bee Thalin

En stilla morgon med fåren

En stilla morgon kl 04 gick jag in i fårhagen och fotade lite får. Jag fick försiktigt fram för att inte skrämma dom. De var vädligt lugna och tittade bara på mig. Tiden går fort när man har kul 😉 Jag gick egentligen ut för att fota räv eller älg. Någon älg såg jag inte men däremot kom det en räv gående med ett byte i munnen. Hon kom direkt mot mig så jag gömde mig bakom ett träd. Men tyvärr så hade jag vinden precis rakt bakom mig så hon fick upp vittringen och försvann. Hon var nog på väg till lyan med mat till ungarna.

räv

Här finns mer bilder från fårhagen https://www.beethalin.se/malmafaren

Sidensvansar

Sidensvansar

Sidensvansarna har kommit tillbaka! De är en av våra svenska fåglar som jag gillar allra bäst att fota. Det blir fullt av aktivitet när de kommer, de kivas och bråkar vilket gör att det blir många roliga bilder. Nu är det så att min fågelbok “Beevingat” är slutsåld så jag behöver beställa nya så då passar det ju utmärkt att lägga in några av mina nya sidesvansbilder i boken.  Är det någon bild som du gillar extra mycket och som du vill se i min fågelbok? Klicka på bilderna för att se dem i rätt storlek.

Stjärtmesar

Mina älskade stjärtmesar

Stjärtmesen tillhör en av mina favoriter att fota. De är vita små dunbollar med en lång vacker stjärt, därav namnet. De kommer en eller två gånger per dag och stannar bara några minuter åt gången. Ibland kommer de inte alls så de gäller att passa på 😉

stjärtmes - Akrobatik i luften

Akrobatik i luften

 

TV-reporters på besök

Idag har jag haft tre reportrar på besök. De har filmat mig, fotat mig och intervjuat mig. Sååå kul! Vi började i studion där jag fick berätta lite om vem jag är och vad jag gör. Sedan följde intervjun och fotografering. Reportaget handlar om copyright, om bilder som stjäls på internet, om okunskapen om vad man får göra och inte får göra. Jag har ju fått min kattbild stulen av ett indiskt företag som nu säljer min bild som ryggsäck, t-shirt, kuddar, mobilfodral, m.m. så jag var det första offret de intervjuade. Det kommer att bli superkul och intressant att få se resultatet sen. Lilla Poppie fick vara med och skötte sig utmärkt! Hon gjorde succé 😉

 

 

Nu är de nya brickorna här!!

Nu är de nya brickorna klara och finns att köpa på webshopen www.beethalin.se/webshop Brickorna blev supersnygg och både vallmo och lunnefågel gör ju sig väldigt bra på bricka 😉

Motiven är hämtade från min grannes trädgård så det blev en del spring med kameran där för min del.

Nu är det ju dessutom snart dags att leta julklappar och vad vore väl passande om inte en bricka? 😉
Eller varför inte några fina smörgåsunderlägg när du vill duka fint?

Välkommen att besöka webshopen!
Bee

 

 

#vallmobricka #vallmo #lunnefågel #lunnefågelbricka #fågelbricka #träbricka #frukostbricka

Julklappstips - vallmobricka, bricka lunnefågel samt smörgåsunderlägg
Vallmobrickor och lunnefågel bricka samt smörgåsunderlägg

Vallmo – frossa i färg

Vallmo på en äng med blåklint

Vallmon, en av våra mest populäraste blommor. Det började med att min granne tappade ut frön i sin nysådda jord. Efter lite vattning och sol så poppade det upp massor av vallmon – till allas stora förtjusning! Vid sidan om hade hon planterat blåklint vilket ju blev en succé. Mycket snyggt tillsammans med vallmon. Det gick ju inte att låta bli att fota dem. Resultatet blev dessa vallmobilder. En del av dem kommer att bli kort och en del blir brickor och smörgåsunderlägg.

Dags för nya kort – vallmo

Dags för nya kort – vallmo

Tänkte skaffa två nya kort med blommotiv och väljer mellan dessa. Helst en vallmo och en lupin

Skulle bli väldigt glad att få råd från dig. Vilka två skulle du välja?? OBS! Klicka på dem för att se dem stort och i rätt format. Alla är fyrkantiga.

Om du gillar på facebook och skriver i kommenterarfältet vilka två du gillar (gärna även varför) så har du chans att vinna 5 valfria kort. Du har till och med söndag 20/8 på dig innan jag drar en vinnare.

Nu är tävlingen avgjort. Jag gjorde så att alla fick ett nummer och då bad jag syrran välja ett nummer mellan 1 och 38. Hon visste naturligtvis inte vem som fått vilket nummer. Hon valde siffran 18 som var Evabritt Lindahl. Grattis Eva!!

Tack alla som varit med!

Vallmo-fröjd

vallmoäng
Blogg - Bee Thalin